Hibachi grill

Grill for grillspyd, yakitori kyllingspyd

Kjøp Hibachi grill
Kjøp Hibachi kullgrill

En Hibachi grill er en keramisk grill som er designet for å raskt og effektivt grille yakiniku grillspyd og yakitori kyllingspyd, som legges side ved side på den rektangulære grilloverflaten.

Hibachi-grillen har ett spesielt justerbart ventilasjonssystem, som gir deg mulighet for å kontrollere temperaturen. Diatomit-leiren som de keramiske delene er laget av har stor evne til å oppta og holde på varmen fra kullene og den sender så ut den bølgende varmen til maten.

Med til grillen følger et praktisk stativ som lar deg flytte rundt på din Hibachi uten å brenne deg på fingrene, fordi stativet ikke blir varmt.

Hibachi grill er opprinnelig er designet for å brukes inne, men det anbefales ikke å gjøre det isolerte og tette hus og leiligheter som vi har her i Norge. Grunnen til at jeg nevner det er at grillen er laget for å brukes innendørs og at den derfor ikke tåler regn.

Info om/kjøp Sumo Hibachi,

Yakitori grill 

 Yakitori er en japansk rett som tradisjonelt involverer kjøtt på spidd som er grillet på en japansk Yakitorigrill. Ordet “yakitori” betyr bokstavelig talt “grillet fugl” på japansk.

En  Yakitori grill er ment for å grille spidd på et bord. Den tradisjonelle yakitori-grillen bruker kull til å grille kjøttet .

Dette er en fin Yakitori grill